bopen

8289_960

Jeg startede min passion for cykling i 1977 i en alder af seks, og som konkurrence cykelrytter i 1983, i en alder af tolv.

 

Siden har jeg været involveret i cykelsporten i mere end 35 år, hvoraf jeg de sidste 10 år var eliterytter i Danmark, heraf 9år i den danske A-klasse.

 

Jeg er en af pionererne i Europa med Retul 3D motion capture fit teknologien , og blandt de allerførste certificede fittere fra Retul University.

 

Siden har jeg arbejdet med hen store del af de danske professionelle triatleter og top age groupers gennem et flerårigt samarbejde med Dansk Triatlon Forbund. Derudover arbejder jeg med en del danske eliteryttere, der bl.a.  omfatter vindere af både OL, VM og DM.

NN_3596

I 2008 startede jeg Coach & Bikefit – Skandinaviens førende virksomhed indenfor Cycling Analysis og 3D Motion Capture bikefit.  Virksomheden ligger i Helsingør kun 40 km nord for København meget tæt på Kronborg Slot (udødeliggjort i William Shakespeares skuespil Hamlet) .

Jeg er den første som startede professionel fitvirksomhed op i Skandinavien med 3D Motion Capture teknologi og er pioner for hele den professionelle fitbranche i Danmark.

3579 

Siden jeg startede min virksomhed har jeg har rejst mere end 70,000 kilometer over hele verden for at lære nogle af de bedste kompetencer og cykel fit teknikker af nogle af verdens allerbedste indenfor hver deres felt. Og jeg har udført tusindvis fit sessioner med Retul 3D -motion capture-teknologi .

Jeg er mastercertificeret fra Retul  samt avanced certificeret fra SICI. Iøvrigt var jeg første europæer som er blevet certificeret så højt indenfor 3D motion capture fit.

 

Til daglig arbejder jeg både med træningsvejledning og testning.

Jeg arbejder desuden tæt sammen med det Montreal-baserede selskab Alphamantis Technology hvor vi i samarbejde med Cycling Odense udbyder aero test med verdens førende testteknologi udenfor vindtunnel hvilket vi var de første til i Europa.

 

Testing I Danmark foregår i Thorvald Ellegaard Arena.

Det er min målsætning altid at være med helt fremme i førerfeltet med den nyeste viden.

Derfor er der ALTID sikkerhed for at du hos Coach & Bikefit  er i gode hænder når du aftaler en session eller booker et træningsforløb hos mig.

 

De bedste hilsner

Nicolai Norrid

 

 

CERTIFICERINGER

 

Uddannet diplomtræner fra Danmarks Cykle Union 2005

Uddanet NLP Master Coach 2008

Uddannet Masterfitter hos Retül.

 

 

Internationale konferencer:

Deltager på ISCO i Müenster (Tyskland) 2013.

Deltager på ICS i London (England) 2014.

Deltager på ISCO i Müenster (Tyskland) 2015.

Deltager på ICS I Manchester (England) 2016

 

RETÜL (Retül University):

Certificeret første gang 2009 (Da uddannelsesprogrammet blev stiftet).

Certificeret I time trial/triathlon fit 2010.

Certificeret som Masterfitter 2013.

Certificeret i Cycling Specific Injurys hos Retül og British Cycling 2014.

  

SICI (Serottas bikefit uddannelse):

Certificeret I Advanced fit 2011.

Certificeret I Advanced motion analysis 2011.

 

Andet:

Uddannet I brug af Pressure mapping teknologi hos GebioMized 2010.

Uddannet I aerotesting hos Alphamantis Technologies 2013.