bopen

Aero Test i den virkelige verden

Aerotest er for alle  – især hvis du vil  køre RIGTIG stærkt!

BLIV TESTET SOM TEAM SKY OG NOGLE AF VERDENS BEDSTE TRIATLETER.

 

 

Har du ikke erfaring med at køre på en cykelbane endnu så tøv ikke – vi guider dig sikkert fra start 🙂

 

8139_960

I samarbejde med Cykling Odense kan vi tilbyde verdens bedste testprotokol til aerotest (Track Aero System) hvor vi tester dig på cykelbanen i Odense og hjælper med at finde vigtige sekunder ved at tviste din position på cyklen til perfektion og genplacere dit udstyr (nutrition, ekstra slanger og lign).

Hvad enten dit måle er at køre en hurtig tid på hel eller halv Ironman for at kvalificere dig til Hawaii eller målet er at vinde VM i en anden cykeldiciplin kan vi hjælpe dig med at give det rette svar hvad er skal til.

 

 

OPTIMAL aerodynamisk positionering er individuelt afhængigt af den enkelte rytter, og selv små korrektioner kan have stor betydning for hvor hurtig du er.

 

-Og hvad der virker for din træningspartner virker ikke nødvendigvis for DIG!

 

Det er her COACH & BIKEFIT´s erfaring kan hjælpe DIG. Med Track Aero System kan vi måle din CdA–værdi i real time og derved hjælpe DIG med at finde den HURTIGSTE version af dig selv.

 

AMalie_1000

Lidt basic facts omkring aerodynamik kommer her:

Aerodynamisk optimering handler ikke KUN om din cykel og dit udstyr, men om rytter, cykel og udstyr set som samlet system?

I normalt terræn (undtaget stejle bakker) udgør vinden 80-90% af den modstand rytteren skal overvinde for at drive cyklen fremad.

Ændringer og opgradering af udstyr hjælper dig til lavere luftmodstand på cyklen, men det er stadig din egen position på cyklen der har den ALLERSTØRSTE indflydelse på din hastighed.

8345_amalie

Forud for begyndelsen af enhver aero test , vil du blive instrueret om, hvordan du kører sikkert på banen så du bliver helt fortrolig og har en siker og god fornemmelse inden vi begynder testen. Det er ikke nødvendigt med baneerfaring inden.

Det er muligt at teste 4-5 ændringer/time, så giv Os besked om hvad du vil teste så udarbejder vi en testprotokol inden så tiden bruges optimalt.

eksempler herpå kan være:

Hjelme

Udstyr

Placering af nutrition

Position og holdning

Tricots, tekstiler, handsker og overtræk

Hjul

Pris for en session hvor to ryttere kører på skift starter ved 4.500kr/rytter incl moms, hvor hver rytter har banen til en to timers testprotokol incl. evaluering.

Andre ønsker: kontakt os direkte på telefon +45 26 30 30 65

_web

Stadig nysgerring? – se mere i videoen her